Afla de ce s-a certat Titisor cu fata lui

Tensiunea care mocneste de ani buni in familia lui Fane Spoitoru risca sa se transforme intr-un scandal de proportii. Elena, sotia interlopului si cea care se ocupa de funeralii, se pare ca a luat decizia de a nu-i lasa pe copiii acestuia, proveniti din prima sa casatorie, sa se apropie de sicriul tatalui, aseara, cand acesta se afla la vila din Pipera.

Miercuri seara, trupul neinsufletit al lui Fane Spoitoru a adus in tara, din Israel, dupa o procedura greoaie care a durat aproape o saptamana. Imediat cum au aflat vestea, cei doi copii ai lui Fane Spoitoru, Claudia si fratele ei, Fane jr, s-au grabit sa mearga in Pipera, in casa tatalui sau unde a fost dus sicriul.

Primul care ar fi ajuns a fost fiul interlopului, care locuieste in Germania si a revenit in tara special pentru inmormantarea parintelui sau. La fel se intampla si in cazul Claudiei, fiica interlopului, aceasta sosind in weekend din Italia, unde traieste alaturi de sotul ei si cei doi copii ai lor.

Insa, in loc sa fie sprijinit, imbarbatat si sa primeasca condoleante, cum se intampla in astfel de cazuri, Fane jr nu a fost lasat sa puna piciorul pe proprietatea parintelui sau. Potrivit surselor noastre, bodyguarzii care pazeau vila au primit din partea sotiei decedatului o lista cu persoanele acceptate sa intre pe proprietate. Pe lista respectiva nu figura numele copiilor.

Claudia Ion, fiica lui Fane Spotoru a lamurit situatia lasand sa se inteleaga ca exista pericolul ca ea sa nu fie lasata sa isi ia adio de la tatal sau. Ea a precizat ca spera ca in cursul azi neintelegerile sa fie lamurite si ei, copiii, sa fie lasati sa participe la priveghi si la inmormantarea tatalui.

 “Stiam ca asa o sa faca (n.r. Elena). Nu ma pun la mintea ei, dar daca se va ajunge la circ eu ma retrag. Da, pana la urma i-a lasat doamna sa intre la tata. Fratele meu mi-a spus ca exista o lista de persoane. Eu insa, nu am mers pana acum nici acasa si nici la balon, unde e depus. O sa incerc astazi si daca pot sa intru, intru, daca nu ma duc acasa (n.r. in Italia unde o asteapta cei doi copii ai ei). Nu stau sa o rog pe Elena sa il vad pe tata! Ce sa mai zic, nu mai e nimic de spus”, a declarat Claudia Ion.
Masura dictata de sotia lui Spoitoru pare ca a fost luata in urma unui scandal mai vechi, care a avut loc intre Claudia si tatal ei. Petrecut in 2013, la nunta acesteia cu sotul ei, scandalul a luat nastere de la bani.

Share This: