Asociatia Mic News: Luna aceasta dam startul unei campanii de prevenire a dependentei de joc de noroc in Bucuresti !

Cu 7 ani în urmă se puneau bazale Asociaţiei MicNews, al cărui fondator era nimeni altul decât  Mihai Căldăraru. Din prima zi de activitate, Asociaţia a luptat din toate puterile pentru a aduce beneficii în ajutorarea copiilor care provin din mediile defavorizate, dar şi a copiilor care sufereau de afecţiuni grave de sănătate. Din anul 2017, odata cu venirea lui Pietro Scepchin,  asociatia si-a extins paleta de actiuni umanitare si spre industria jocurilor de noroc, promovand programul joc responsabil dar si o serie de actiuni, menite sa previna  dependenta de joc de noroc.

Cu ocazia zilei aniversare, Asociaţia MicNews va oferi cadouri copiilor defavorizaţi de la o şcoală din comuna Cernica, si va da startul celei mai agresive campanii de prevenire a dependentei de jocuri de noroc in Bucuresti sub semnul programului “joc responsabil”.

Realizările celor care fac parte din această Asociaţie au fost încununate de succes, iar astăzi activitatea acesteia este cunoscută atât în România cât şi în străinătate, în ţări precum Moldova, Italia, Olanda, Slovacia şi Germania.

Este de datoria noasta, a  ong-urilor sa ne implicam in astfel de actiuni. Daca nu o facem acum, mai tarziu va fi prea tarziu. Dusul rece facut de operatorii de jocuri de noroc in Bratislava, cred ca este un stimulent extrem de important incat sa-i determine sa fie mai cooperanti si mai deschisi la astfel de actiuni. Imi doresc ca aceste actiuni ale noastre sa fie vazute cu ochi buni de operatorii de jocuri de noroc din Bucuresti. In ceea ce ma priveste, ca si initiator al acestei actiuni, imi doresc sa am o colaborare cu operatori de jocuri de noroc cat mai stransa, in asa fel incat, impreuna, sa reusim sa protejam consumatorul de riscurile asociate acestui mod de divertisment. In prezent, programul “joc responsabil” este promovat intr-un mod responsabil doar in lantul de sali de jocuri Game World, sustine Pietro Scepchin

Pana la infintarea asociatiei consumatorilor de jocuri de noroc, Asociatia noastra sustine neconditionat, toate initiativele D-lui Pietro Scepchin, atata timp cat ele au ca scop interesul cetatenilor, sustine Mihai Caldararu, Presedinte Asociatiei Mic News.

 

Informaţiile publicate de Medianewspress.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor și atrage consecințele prevăzute de aceasta.

Share This: