Attila Török-Game World Romania, ameninta cu actiuni in justitie. Gameslot: Asteptam citatia !

Un conflict care pare ca nu se mai termina, ia o noua amploare neasteptata. De curand, Game World Romania a anuntat, printr-un comunicat de presa ca va actiona in instanta repezentantii Asociatiei Gameslot.

Pentru a intelege ce se intampla, Media News Press, a stat de vorba cu Pietro Scepchin, Presedintele Asociatiei Gameslot.

Reporter: Game World, a transmis un comunicat de presa prin care va acuza ca in urma comunicatului pe care lati transmis ii defaimati, si ca isi rezeva dreptul de a va da in judecata, cum raspundeti  acestor acuzatii?

Pietro Scepchin:  Sunt mai multe aspecte care din punctul meu de vedere ar trebuii lamurite.  In mod cert, intre Asociatia Gameslot si Game World Romania exista un diferend, iar ideal ar fi fost ca el sa fie rezolvat in urma unui dialog intre reprezentantii legali, ai celor doua entitati juridice.  Faptul ca Game World doreste sa mearga in instanta, este fix alegerea lor. Cat timp actiunile mele sunt legale, in conformitate cu statutul asociatiei, nu pot decat,  sa le transmit reprezentantilor de la Game World ca asteptam citatia.  Anterior demararii demersurilor pe care Asociatia Gameslot le face in zona  Vitan , in ceea ce priveste campania de prevenire a dependentei de jocuri de noroc, derulata sub programul nostru ,,Jucatorul Responsabil”,  colegii mei au incercat sa ia legatura in repetate randuri cu domnul Attila Török, Managerul Game World Mall Vitan, tocmai pentru ai cere un punct de vedere referitor la actiunile pe care organizatia noastra intentiona sa le demareze in proximitatea cazinoului condus de domnia sa. Din pacate acesta, de fiecare data a refuzat dialogul. Prin urmare, am considerat ca este total dezinteresat de soarta proprilor clienti.

Reporter: Game World România sustine ca își înțelege perfect responsabilitățile față de clienții săi și față de public și sprijină constant programul „Joc Responsabil” , este adevarat ?

Pietro Scepchin:  Din punctul nostru de vedere, nu este asa. Game World Romania, a facut niste lucruri pe  zona de joc responsabil “impins de la spate” si nicidecum ca le pasa dansilor  foarte mult de soarta clientilor sai.

Reporter:  In comunicat dansi mai sutin ca activitatea companiei în zona de responsabilizare a publicului este adesea dată drept exemplu de bune practici la conferințele dedicate industriei în ultimii ani, iar în decembrie 2017 Game World a primit și premiul pentru operatorul de jocuri de noroc din România cel mai implicat în dezvoltarea programului „Joc Responsabil”, asa stau lucrurile in realitate?

Pietro Scepchin: Daca ne raportam la ati operatori din domeniul jocurilor de noroc, intr-adevar pot afirma ca Game World este cel mai implicat in zona de responsabilizare a publicului. Daca ne raportam la necesitate, Game World este un operator iresponsabil.  In general, domeniul jocurilor de noroc este unul destul de sensibil.  In industrie se discuta foarte mult de granita responsabilitatilor dintre operator si  jucator.  Se mai discuta de responsabilitatea legala si cea morala. Eu personal am avut o implicare semnificativa in implementarea masurilor de la Game World Romania.  Si pentru ca a-ti facut referire la ele, cinstit din partea celui care a dat acel comunicat, ar fi ca la fiecare conferinta a dansilor sa spuna ca ,,una din persoanele care sa implicat ca noi sa fim numarul 1 , astazi este presedinte la Asociatia Gameslot.”  Pana si pentru nominalizarea Game World Romania, ca fiind cel mai responsabil operator din Romania, tot eu m-am  implicat. Astazi, probabil nu ar fi avut nici o distinctie pentru asa ceva.  Pe mine nu ma deranjeaza foarte mult ca si-au insusit integral acest merit. Prefer sa  se faca niste lucruri gandite de mine, si promovate ca fiind realizate de altcineva  decat sa nu se faca deloc.

Reporter: Care este diferenta dintre responsabilitatea legala si cea morala?

Pietro Scepchin: Responsabilitatea legala, inseamna respectarea tuturor normelor legale care se rasfrang  catre operatori cat si catre ceilati jucatori din domeniu, producatori si distribuitori. Prin responsabilitate morala, mai ales in business,  lucrurile stau  total diferit, conteaza foarte mult standardele pe care si le impune fiecare operator in parte.  Din pacate, in acest domeniu aceste standarde nu prea exista.

Share This: