Bârfe scoase la raportul de seară

Zvonurile spun multe şi nevrute despre persoanele publice din frunte, precum acela care o priveşte şi pe prefectul judeţului Teleorman, Carmen Daniela Dan, despre care se zvoneşte că ar avea o relaţie apropiată cu un ofiţer de poliţie, întrucât au fost văzuţi adesea împreună şi după orele de program.

Probabil că au doar aceeaşi nelinişte, şi-anume grija pentru siguranţa cetăţeanului şi nimic mai mult.

Dar întrebarea care domină în anumite cercuri este ce planuri îşi fac cei doi? Nu putem intui, dar putem presupune orice, căci doar imaginaţia românului este nemărginită.

Cert este că a început să bată la ochi chemările dese la raport, la prefectură, a comisarului-şef Dumitru Pieleanu, care, probabil, simte  nevoia să aibă „propteaua” prefectului, pentru siguranţa rămânerii în funcţie.

Dacă într-adevăr există o altă relaţie decât cea profesională, aşa cum vuieşte gura lumii, atunci ar avea motive şi premierul Cioloş să facă puţină ordine la Teleorman, dar tindem să credem că cei doi au destulă maturitate pentru a nu greşi copilăreşte.

5a90800c-ea82-4961-803c-42ce5e4ff59c (1)

Până la proba contrarie, însă, oamenii vorbesc că ceva nu e tocmai firesc în această „relaţie de serviciu”.

Oricum ai gândi şi percepe, însă, nu poţi concepe ca poliţia să fie papucul prefectului, indiferent de situaţie.

Drept pentru care s-ar putea emite şi ipoteze precum că desele chemări la raport, în prefectură, care, uneori, se prelungesc până-n seară, ori sunt un pretext pentru a se întâlni, în interes de serviciu, desigur, ori ofiţerul de poliţie a devenit aghiotantul prefectului, ceea ce este şi mai grav decât presupusul adulter.

Preferăm să credem că niciuna dintre aceste ipoteze nu sunt reale, ci doar în imaginaţia unora, dar dacă, în timp, una dintre acestea s-ar confirma, ar provoca mare deranj în Teleorman şi, mai grav, l-ar irita la culme pe Liviu Dragnea.

Share This: