Batranica batjocorita din Botosani, fata in fata cu “agresorii”! Cum au reactionat barbatii cand li s-a cerut socoteala pentru fapta lor

Un filmulet cu o batranica batjocorita de doi tineri a facut inconjurul internetului. Filmuletul a strans sute de mii de vizualizari si de comentarii. Romanii sunt impotriva barbatilor care au luat in ras batranica de 78 de ani.

Femeia voia sa mearga in localitatea Romanesti din Botosani. Doi barbati au oprit masina si i-au adresat cuvinte dure. I-au cerut ca “taxa” 40 de lei.

“Veneam de la azil la barbatul meu. Au trecut pe langa mine doi barbati glumeti si m-am enervat cand au spus sa moara nepotii mei. Ce aveau cu ei? Au mers sa alimenteze masina, apoi s-au intors si m-au luat”, a povestit doamna Olga.

Constantin, Alex si Andrei sunt cei trei baieti care au luat-o in ras de doamna Olga.

“Imi cer milioane de scuze in fata batranicii. Inainte sa o intalnesc pe doamna am consumat putin alcool, apoi m-am intalnit cu doamna in statie si am facut caterinca de ea. Sincer nu am facut niciodata asa ceva si imi cer scuze. Am vazut ca multa lume ma vorbeste urat. pana la urma ne-am intors, am luat-o pe batranica, am dus-o acasa, am ajutat-o cu bagajele”, a povestit unul dintre tineri.

 

Share This: