BREAKING NEWS: ALERTA in Timisoara! Imigrantii furiosi au atacat pietonii in centrul orasului

Articol realizat de: Mihai Căldăraru, 

Mai multi timisoreni s-au plans dupa ce un grup de imigranti a inceput sa se lege de toata lumea care trecea pe strada.La sfarsitul saptamanii trecute, zeci de oameni au fost agresati verbal si fizic de mai multi imigranti. Un cetatean care trecea prin zona a observat incidentul si a decis ca ar fi mai bine sa ia masuri, atat cat poate.

Ceea ce este insa de necrezut, este faptul ca desi prin zona trec zilnic agenti ai politiei locale, fix atunci niciun agent nu a sesizat vreo intamplare de acest gen. Barbatul care ne-a facut cunoscut incidentul a spus ca in timp ce mergea spre casa de la munca, aflandu-se La Bastion, langa statia de autobuze spre Ghiroda, vizavi de Fantana cu puncte cardinale, a vazut 5 arabi agresivi.

Nu intelegea ce spuneau dar putea vedea faptul ca se legau de oameni. Oamenii mergeau repede pe langa ei, incercand sa scape, iar cei care aveau mai mult timp de pierdut, ocoleau doar ca sa nu aiba de-a face cu acesti imigranti. Cand domnul P.Stanescu si-a facut curaj sa treaca prin locul pe unde erau cei 5, a fost brusc oprit de 3 dintre ei. Ceilalti doi au venit la cateva secunde distanta, auzind cum cei 3 discutau cu barbatul.

Imigrantii au incercat in repetate randuri sa ii ia trotineta de adult, desi barbatul le spunea sa il lase sa plece. Cand acesta le-a spus in engleza ca anunta politia daca nu este lasat in pace, in loc sa le fie frica, imigrantii au inceput sa injure si sa gesticuleze. 

In cele din urma, a reusit sa o ia la fuga spre casa, fara sa se mai uite la cei 5 refugiati, mahnit ca in propria sa tara, este posibil ca un strain sa isi bata joc de oamenii nevinovati.

Din cercetari am aflat ca la  Inspectoratul de Politie Judetean Timis o persoana s-a prezentat sambata pentru a inregistra o plangere. Aceasta a reclamat faptul ca, vineri seara, in timp ce se plimba in liniste pe strada, a fost atacata de un grup de cetateni care pareau a fi arabi sau sirieni. Oricum era clar ca era straini. Plangerea a fost repartizata la Sectia 1 Politie. La scurt timp, au fost demarate procedurile specifice pentru identificarea si tragerea la raspundere a agresorilor.

Share This: