Breaking News: Asociatia Mic News si-a ales conducerea pentru urmatori cinci ani ! In schema apare un personaj surpriza !

Comunicat de presa Asociatia Mic News

Astazi, 5 Ianuarie 2017,  Asociatiei Mic News, in cadrul unei sedinte si-a ales noua conducere pentru urmatori cinci ani. Astefel, actualul Presedinte Mihai Caldararu a primit in unanimitate votul membrilor pentru inca un mandat de 5 ani. Marcu Viorel Andrei este noul vicepresedinte al asociatiei, tot pentru un mandat de 5 ani. Maria Voicu a devenit secretar general.

De asemenea, Presedintele Asociatiei, D-nul Mihai Caldararu la numit in functia de Director Executiv pe Pietro Scepchin, pozitie care pana in prezent nu exista in cadrul asociatiei.  Totodata, in sedinta de astazi directorul general al ziarului de stiri, Media News Press. Adriana Senchevici a fost inlocuit cu Pietro Scepchin.

Noua echipa de conducere va avea atributiuni, foarte clare. Totodata incepand cu 2017, Asociatia Mic News isi extinde paleta de actiune catre idustria jocurilor de noroc, mai exact catre consumatori de joc de noroc. In acest sens noul director executiv, D-nul Pietro Scepchin, fiind singura persoana din cadrul conduceri asociatiei cu competente in industria jocurilor de noroc, va avea puteri depline in a initia campani de prevenire a dependetei de joc de noroc ,de a purta discutii cu alte ONG-uri, agenti economici sau autoritati ale statului  dar si de a lua decizi cu caracter obligatoriu in scopul si interesul consumatorilor de joc de noroc.

In plus de asta, asociatia, fata de de campanile avute pana acum si fata de cele anuntate mai sus, va mai initia alte 10 campani umanitare, care urmeaza sa fie comunicate si promovate in scurt timp, atat pe propiul site cat si in mass- media.

Sursa: micnews.ro

Share This: