Breaking News: Elena Udrea și Alina Bica, mandat de arestare pentru două luni

Magistrații din Costa Rica au decis ca Elena Udrea și Alina Bica să primească mandate de arestare preventivă.

 

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute miercuri seara de Interpol în Costa Rica, în zona Sabana Oeste.

Cele două, care erau căutate pentru a ispăși pedepse pronunțate de justiția din România, au fost ridicate de pe stradă, la câteva ore una după cealaltă.

Avocatul Elenei Udrea a afirmat, joi, la Antena 3 că șansele ca fostul ministru PDL al Dezvoltării să fie extrădat în România sunt foarte mici.

“Este o problemă de traducere. Din punctul meu de vedere, ambele au statut temporar de refugiat pe perioada de un an de zile şi se află în discuţia autorităţilor din Costa Rica cererea lor de a obţine statutul permanent de refugiat în Costa Rica. Statutul temporar ar trebui să expire în februarie anul viitor”, a declarat Veronel Rădulescu, la Antena 3.

“Din punctul meu de vedere, şansa este minimă, acaestă soluţie a extrădării. Ideea este că ar fi şi nedrept să separi un copil de doar 10 zile de mama sa. Orice stat va ţine cont de acest aspect”, a mai declarat acesta.

Veronel Rădulescu a precizat că fetiţa Elenei Udrea a rămas la locuinţa acesteia din Costa Rica şi se află în îngrijirea mamei fostului ministru şi a lui Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea.

 

Share This: