Breaking News: Imaginile publicate pe facebook de Media News Press au ajuns la Primul-Ministru Grindeanu ! A dispus ancheta de urgenta!

Autor: Mihai Caldararu

Un batran dintr-o comuna din zona orasului Roman, a fost tinut mai multe ore pe holul spitalului din Roman, astazi, dupa ce fuse adus cu o ambulanta  Batranul se simtea rau injca de la primele ore ale diminetii, ( din surse neoficiale avea o criza de rinichisau de prostata)si achemat o ambulanta. Echipajul sosit la fata locului, i-a acordat ingrijiri medicale si a facut cale intoarsa,

Dupa alte doua trei ore, batranul a fost gasit agonizand de catre un vecin, care a chemat din nou o ambulanta, care de data asta la preluat si la transportat la Spitalul  Municipal Roman, dupa ce i-a fost montata sonda urinara ( sonda se poate vedea si in imaginile video) .

La spital a inceput un adevarat calvar pentru batran. El a fost lasat ore intregi pe hol, fara ca un cadru medical sa-i acorde nici cea mai mica atentie, desi barbatul se vaita intr-una, si se plimba de colo-colo, nemaisuportand durerea, dupa cum se poate vedea si in imagini.

Dupa ce filmarea facuta de  medianewspress.ro,  a inceput sa ruleze si pe facebook, batranul a fost internat . Deja trecusera trei sau patru ore.

Contactat telefonic de Media News Press, reporter special Mihai Caldararu,  Primului-Ministru Grindeanu, i s-au adus la cunostinta cele de mai sus inclusiv inregistrarea video, acesta a dispus Ministrului Sanatatii, o ancheta de urgenta la Spitalul din Roman.

 

update:

Ministrul Sanatati Florian-Dorel BOGDAN a preluat ordinul Primului Ministru.

Share This: