BREAKING NEWS: Un deţinut de la Jilava a murit, vineri, după ce i s-a făcut rău

Un bărbat de 69 de ani, deţinut la Penitenciarul Jilava, a murit, astăzi, după ce i s-a făcut rău. Acesta avea probleme cardiace. Deţinutul a fost resuscitat la spital, dar nu a mai putut fi salvat.

Un deţinut închis la Penitenciarul Jilava a murit, astăzi, la spital. Bărbatului de 69 i s-a făcut rău în spatele gratiilor, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

În ultimele săptămâni, alţi doi condamnaţi şi-au pierdut viaţa la Penitenciarul Rahova, în condiţii suspecte.

Reprezentanţii penitenciarului trebuie să anunţe acum procurorii. Aceştia vor stabili exact din ce cauză a murit deţinutul.

Fiica unui alt bărbat închis în aceeaşi celulă a declarat, pentru Realitatea TV, că deşi tatăl său spune că se simte rău de mai multe zile, nu îi este acordată atenţie. Abia astăzi a fost dus la un spital.

“Tatal meu de 3 zile se simte rau cu hemoglobina 4 si nimeni nu se uita la el, acum in aceasta dupa amiaza la insistentele lui ,l-au dus la spitalul Coltea fara ca macar medicii de acolo sa se uite la el…in momentul cand a plecat din penitenciar cu ambulanta, doctori din penitenciar isi faceau semne si susoteau, spunandu-i ca acum ii e rau dar cand a primit vizita din familiei nu ii era rau…”, se spune în mesajul primit.

 

Share This: