Cluj: Patru persoane au fost înjunghiate într-un scandal în târgul de maşini

Articol realizat de: Mihai Căldăraru,

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, unele prezentând plăgi înţepate prin înjunghiere, în urma unui scandal care a avut loc în târgul de maşini din comuna Gilău, de lângă Cluj-Napoca, una dintre victime fiind în stare gravă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, sâmbătă, jurnalistului MicNews.ro  Mihai Căldăraru,   că la locul incidentului au fost trimise mai multe echipaje de poliţie pentru aplanarea conflictului şi se efectuează cercetări pentru a stabili cauza care a dus la acest incident.

”În târgul de maşini din comuna Gilău a avut loc un conflict între mai multe persoane, în urma căruia patru persoane au fost rănite şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale. La locul incidentului s-au prezentat mai multe echipaje de poliţie pentru aplanarea conflictului, inclusiv de la Acţiuni Speciale, şi se efectuează cercetări pentru a se stabili cauza care a dus la acest incident”, a spus Jucan.

Surse judiciare au declarat jurnalistului  MicNews  că una dintre persoanele rănite este în stare gravă şi este supusă unei intervenţii chirurgicale.

”Două persoane au provocat un scandal în târgul de maşini, au scos cuţite şi au rănit alte persoane. Este vorba de membri ai unor familii de etnie romă”, au spus sursele citate.

În 2011, în acelaşi târg de maşini a mai avut loc un incident, când, într-o noapte, 30 de maşini de diverse mărci, pregătite pentru vânzare, au fost vandalizate, conducerea societăţii care administrează târgului susţinând că ar fi vorba despre o reglare de conturi între familii de romi care comercializează maşini second hand.

Share This: