COPIII DEFAVORIZAȚI AFLAȚI LA MARE AU VIZITAT PRIMĂRIA EFORIE! AU FOST PRIMIȚI CHIAR DE PRIMAR!

șa cum vă spuneam în cursul zilei de ieri, o echipă de zeci  de copii și tineri din București, care provin din Centrul de Plasament Cireșarii și din familii dezmembrate, a venit pentru 5 zile la mare. Cum sunt cazați la Eforie Nord, astăzi au făcut o vizită la primăria Eforie.  În mod surprinzător, tinerii s-au întâlnit și cu primarul Robert Șerban, care i-a primit în incinta Primăriei. El a primit și o Diplomă de Apreciere din partea Asociației Mic News, condusă de președintele Mihai Căldăraru, care a organizat această tabără.

Cum multi dintre copii intrau pentru prima oară într-o instituție de stat, au fost foarte încântați de acest lucru și foarte curioși de tot ce se întâmplă acolo. Au stat în jur de o oră și au sorbit cuvintele persoanei care i-a însoțit.  Copiii sunt cazaţi la Vila Rândunica din Eforie Sud, care a asigurat atât cazarea, cât și trei mese pe zi. Mihai Căldăraru ne-a mărturist că acest lucru a fost posibil.

 

prin implicarea HYLLAN PHARMA SRL, domnului Dan Schiopu,(foto).

„Prin micul gest ne dorim să aducem o bucurie pe chipurile acestor copii, în această superbă vară,” spune Mihai Căldăraru. Și, cu ceea ce au realizat până acum, știm sigur că au reușit.

Share This: