E oficial ! Game World si Admiral ingenuchiati de propri clienti ! Jocurile de noroc sunt interzise total !

Autor: Narcis Violeta

Setea de bani si dorinta tot mai mare de a nenorocii oameni, incepe sa ii afecteze pe operatori de jocuri de noroc din Slovacia, in special pe cei din orasul Bratislava.

 

Unul din operatorii care va  parasi Bratislava este Admiral, prezent si la noi pe piata.

Faimosul casino Admiral (foto jos), din centrul comercial Polus City Center, situate la aproximativ 3 km de centrul Bratislavei, spre bucuria a peste 100.000 de cetateni ai orasului, urmeaza a se inchide.

 

Nici Game World (foto jos) nu sta mai bine. Si ei au primit interdictie totala in acest oras. In Romania, acest brand detine cea mai mare sala de jocuri din Europa de Est in centrul comercial Bucuresti Mall si care este predispusa oricand sa aibe aceiasi soarta  ca cele din orasul Slovac, avand in vedere numarul tot mai mare de oameni care sustin interzicerea jocurilor de noroc.

Pe surse, pana la sfarsitul anului urmeaza sa dispara 454 de apacate ca urmare a faptului ca le expira licenta, urmand ca pana la finalul anului 2018 sa dispara majoritatea operatorilor din Bratislava.

Potrivit aceleiasi surse, vestea ca jocurile de noroc au fost interzise definitiv i-au scos pe consumatori de joc de noroc in strada de fericire, acestia sarbatorind victoria cu sampanie.

 

Organizatia din care fac eu parte, are legaturi la nivel international. Credeti-ma ca stiu cam tot ce misca in Europa in materie de jocuri de noroc, chiar daca, acasa, in Romania ma lovesc de tot felul de operatori care incearca sa ma abureasca mintindu-ma ca in Europa e lapte si miere. In ceea ce priveste orasul Bratislava, pot sa va spun sigur, ca acolo  sunt, nici mai mult, nici mai putin de 136.139 de semnaturi pentru interzicerea totala a  jocurilor de noroc. Este o lupta destul de mare intre initiatorii acestui demers si operatorii de jocuri. Partea buna e ca, este puternic sustinut de Ivo Nesrovnal( primarul Bratislavei). Acest domn pune mai presus interesul cetatenilor care l-au votat decat interesul unor asasini financiari, lucru care ar trebui sa se intample si la noi, sustine Pietro Scepchin

 

La noi in Romania, in industra jocurilor de noroc, sunt foarte multi operatori dispusi sa faca profit calcand pe cadavrele si destinele oamenilor, ceea ce nu face decat sa inmulteasca numarul celor  care  doresc interzicerea totala a jocurilor de noroc. Imi aduc aminte, cum  asta iarna,  eu si membri asociatiei din care fac parte, primeam amenintari cu moarte din partea unor personae care fac parte din aceasta industrie, pentru simplul motiv ca am aratat realitatea care ii doare atunci cand iese la suprafata. Imi aduc aminte cum, d-nul Sorin Constantinescu, in vacanta la acel moment, a sunat la redactie disperat ca i-au sarit operatorii in cap. Nu intelegea ce se intampla in Romania. Mai grav decat atat, predecesoarea actualului presedinte ONJN, Odeta Nestor  a folosit institutia pentru a-si proteja  prietenii, trimitand mailuri care anumite publicati online prin care le soma sa steaga articolulul in care eu vorbeam de problemele din industria jocurilor de noroc.

Nu este deloc usor sa te bati cu operatorii de jocuri de noroc in interes national. Ei sunt uniti in diferite asociati, care reactioneaza atunci cand simt un pericol. Dar chiar si asa, experienta din trecut si lectile primite din exteriorul tari, ma fac sa cred ca suntem mai puternici decat ei, semnificativ mai multi, dar nu in ultimul rand, mult mai bine organizati. Si ca sa fiu sincer pana la capat, in Romania suntem la faza in care testam reactia populatiei, analizam operatori, luam pulsul autoritotilor. Inca nu este luata o decizie intr-o directie sau alta. Inca ne mai uitam la occident, incercam sa invatam din gresielile lor si sa luam tot din ceea ce au ei mai bun, spune Pietro Scepchin

Share This: