EXCLUSIV: Afla care a fost motivul pentru care artistul a plecat val-vartej din cortul unde se afla sicriul cu trupul celui pe care il considera un al doilea tata

Florin Salam a fugit de la priveghiul lui Fane Spoitoru! 

Salam a avut o relatie deosebita cu “regele” lumii interlope de la inceputul anilor ’90, pe care il considera un al doilea tata pentru el.

Joi seara, cand a ajuns la priveghi, Salam a fost intampinat de sotia lui Fane Spoitoru. Manelistul a luat-o in brate, iar cei doi au stat de vorba cateva minute, incercand sa se consoleze unul pe celalalt.

Artistul a venit cu o cruce imensa de flori, pe post de coroana, si a intrat cu mers apasat in cortul plin cu lume stransa la priveghi.

Florin Salam a sustinut doua “cantari”: una – in “incaperea” in care se aflau cele peste 500 de persoane stranse la priveghi si una – in cea in care se afla sicriul cu trupul neinsufletit al lui Fane.

Melodiile de jale i-au rascolit pe cei prezenti, in special pe fiul lui Ion Titisor, dar pe cat de fulminant a debutat programul lui Salam, pe atat de brusc s-a curmat.

Artistul a iesit in fuga din baza sportiva si s-a urcat alaturi de muzicantii sai in cateva masini.

Motivul? In aceeasi seara, Salam era antamat sa cante la un botez, la copilul unui membru important al clanului Stoaca. La eveniment a participat, ulterior, si Adi Minune, dupa ce a terminat si el de cantat la priveghiul lui Fane Spoitoru.

media_146072836433063900

media_146072856400257300

media_146072833426737700

 

Share This: