EXCLUSIV: Candidatul PSD pentru primaria orasului Bragadiru, Marian Dumitru sprijinit de interlopi si prin metode mai putin ortodoxe vrea sa sa instaleze in fotoliu de primar

Articol realizat de: Mihai Căldăraru,

Ziua de naştere a fiului mafiotului bucureştean Fluturică a fost o zi cu ghinion pentru toţi cei care s-au aflat în restaurantul ales intempestiv de tătic pentru a-şi sărbători odrasla. 

În noaptea de 22 spre 23 februarie, Fluturică, pe numele lui real Silviu Dudiţă, s-a dus la restaurantul Badex din sectorul 5 din Capitală, însoţit de 25 de persoane, printre care şi 11 copii, pentru a serba ziua de naştere a fiului său.

Deşi nu avea mese rezervate în prealabil, Fluturică s-a descurcat la faţa locului.

Petrecerea însă a fost „condimentată” cu scene demne de filmele americane. Formaţia muzicală, care întreţinea atmosferă pentru clienţi şi-a încheiat programul la ora 1 noaptea.

Asta în teorie. Muzicanţii nu au putut pleca acasă pentru că n-a vrut Fluturică, iar banda lui face legea în cartier. Un potop de ameninţări şi injurii s-a revărsat asupra membrilor formaţiei, aceştia cântând de frică până pe la 3,30 dimineaţa.

Atunci au mai încercat o dată să plece, dar Fluturică, Sorin Claudiu Popa, Marian Ştefan şi minorul Alexandru Cârstoiu (zis Grasu) s-au năpustit cu pumnii şi picioarele pe şeful formaţiei, Adrian Chisavu, scoţându-l afară din restaurant. Înjurături obscene şi lovituri au fost împărţite ospătarilor, muzicanţilor şi chiar patroanei localului, Carmen Anghel.

Mafioţii au ameninţat că-i vor scoate pe toţi care i-au supărat la „produs”.

„Nu mişcă nimeni, nu mai pleacă nimeni din local”, a strigat Fluturică, spunând că restaurantul se va închide când vrea el. De altfel, unica ieşire din restaurant fusese blocată de unul din oamenii mafiotului, care avea ordin să nu lase pe nimeni să treacă.

Formaţia a fost pusă din nou să cânte, iar Fluturică şi-a făcut numărul pe acordurile muzicii. Patroana, fratele ei, Constantin Hâncu, precum şi bucatarul-ospatar Andrei Dinu au fost obligaţi să îngenuncheze în fata mafioţilor, care strigau formaţiei să cânte fără întrerupere.

„Fă, vrei să-l pun pe asta să te omoare, că e minor şi nu răspunde penal”, a ameninţat-o Fluturică pe patroana, când aceasta i-a cerut să înceteze. Panica s-a instalat în rândul celor prezenţi, iar membrii grupului Fluturică au devenit şi mai agresivi, supunând la umilinţe întregul personal de serviciu.

Când toată lumea era îngenuncheată în fata mahărului, pe ritmurile muzicii, mafioţii au început să-şi lovească victimele.

Acestea au stat pe genunchi timp de o oră şi au reuşit să scape de coşmar numai datorită patroanei localului.

Aceasta avea asupra ei telefonul mobil şi a reuşit să apese tasta redial, apelând ultimul număr din memoria telefonului. Prietenul ei a fost cel care a ascultat tot ce se întâmplă la telefonul lăsat deschis de Carmen Anghel. Poliţia a fost anunţată şi a intervenit.

Culmea este însă că cei care au terorizat în şir clienţii şi personalul restaurantului au fost lăsaţi de poliţişti să plece, ca şi când nu s-a întâmplat nimic. Uniformele oamenilor legii nu i-au intimidat de loc pe mafioţi, aceştia continuând ameninţările chiar şi în timp ce părăseau localul.

Personalul de serviciu şi membrii formaţiei muzicale au ascultat mesajele bandei lui Fluturică, înţelegând că mafioţii nu se vor lăsa cu una cu două, neavând linişte până când nu-i „termină”. La două luni după scandal, un membru al bandei, minorul Alexandru Cârstoiu, l-a bătut foarte grav pe Constantin Simion.

Arestat preventiv pentru tentativa de omor calificat, Alexandru Cârstoiu s-a ales până la urmă cu infracţiunea de omor calificat, victima decedând. Întrucât, la data crimei, Cârstoiu avea doar 15 ani şi 5 luni, el este cercetat în stare de libertate după ce a făcut doar 15 zile de arest preventiv.

Patroana restaurantului Badex, Carmen Anghel şi-a învins frica de represalii abia la vreo două săptămâni după ce Fluturică fusese arestat de procurorii Parchetului Înaltei Curţi, pentru trafic de droguri. Victima s-a adresat procurorilor la 10 mai, denunţând teroarea la care au fost supuşi ea şi angajaţii ei.

Aşa se face că dosarul de omor de pe rolul Parchetului Capitalei a fost conexat cu nouă plângere şi procurorii au demarat ancheta. Ieri dimineaţă, trupe de „mascaţi” au descins la locuinţele celor patru, ridicându-i.

Aceştia sunt urmăriţi penal pentru infracţiunile de ultraj contra bunelor moravuri şi lipsire de libertate în mod ilegal, minorul fiind acuzat şi de omor calificat.

Fratele şi soţia lui Fluturică, Marcel şi Corina Dudiţă, precum şi soţiile lui Claudiu Popa şi Ştefan Marian au fost  la Parchetul General.

După mai multe ore de audieri, Corina Dudiţă a leşinat pe trotuarul din spatele Parchetului, ea fiind dusă la spital.

Celelalte rude ale arestaţilor au rămas pe poziţii, acuzând anchetatorii de comitere de abuzuri. Spre seară, mafioţii au fost duşi la Tribunalul Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă.

Share This: