EXCLUSIV: Cine sunt cei mai bogați candidați la Primăria Capitalei

Robert Turcescu este cel mai bogat candidat la Primăria Capitalei: cinci apartamente şi peste două milioane de lei şi acţiuni. Gabriela Firea a investit un sfert de milion de euro în bijuterii şi tablouri, iar Daniel Barbu se mândreşte cu mobilă de colecţie de zeci de mii de euro. Avuţia lui Cătălin Predoiu este, însă, mare parte pe numele soţiei.

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, se poate mândri cu o avere mult peste medie. Are o casă, patru apartamente în Bucureşti şi unul la Piteşti, scrie Gândul.Fostul jurnalist este şi proprietar de terenuri: 11.000 de metri pătraţi în total. Are 18 conturi bancare şi acţiuni la OMV Petrol, Romgaz, Oil Terminal, Albalact şi alte compani.

Averea candidatului social-democrat Gabriela Firea o reprezintă obiecte de artă şi bijuterii evaluate la aproape 250 de mii de euro. Conduce un Mercedez Benz din 2010, dar nu are case, apartamente şi nici sume mari în conturi.

Liberalul Cătălin Predoiu nu are nimic pe numele lui. Soţia deţine trei apartamente la Bucureşti şi o casă de vacanţă în judeţul Prahova. Liberalul are, totuşi, bijuterii în valoare de peste 80.000 de euro şi 60.000 de lei in conturi.

Daniel Barbu candidatul ALDE deţine jumătate dintr-un apartament din Bucureşti şi spaţii comerciale moştenite care i-au adus un venit anual de 12.000 de lei. Nu are terenuri, dar declară obiecte de artă în valoare de aproape 90.000 de euro.

Candidatul Nicuşor Dan nu are pe numele lui locuinţe sau obiecte de artă. Este proprietarul unui teren de 7.500 de metri pătraţi de la Predeal şi are în conturi puţin peste 45.000 de lei. Potrivit gândul.info, Nicuşor Dan a primit donaţii electorale în valoare de 110.000 de lei.

Share This: