Exclusiv! Maria Voicu ii ia locul lui Mihai Caldararu la sefia asociatiei Mic News

 

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul micnews.ro  asociatia informeaza opinia publica despre modificarile care s-au facut ca urmare sedintei extraordinare convocate de fostul Presedinte Mihai Caldarau.

Maria Voicu este membru fondator al organizatei si in ultima perioada sa implicat in mai multe acctiuni caritabile alaturi de echipa Micnews.

“La convocarea Președintelui Asociaţiei domnul Mihai Căldăraru, doamna Maria Voicu, vicepreședinte, domnul Marius Vrabie, înlocuitorul  domnului Marcu Viorel Andrei,   sa decis ca începând cu data de 01.01.2018, toată echipa să prezinte raport de activitate lunar, cu toate evenimentele ce va fi organizat de Asociaţia MicNews începând cu data de  25 .01.2018, doamna Maria Voicu, va deveni  președintele Asociației MicNews pe un termen de 6 luni.,  sursa micnews.ro””


Informaţiile publicate de MEDIANEWSPRESS.RO pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor și atrage consecințele prevăzute de aceasta.

Share This: