Jandarmul cu păcănelele! 4 ORE S-AR FI JUCAT ÎN NEȘTIRE, ÎN UNIFORMĂ, ÎNTR-O SALĂ DIN GĂEȘTI!

Autor: Mariana Ionescu, cronica-gaestiului.ro

Imagini incredibile într-o sală de jocuri din Găești, unde un jandarm a fost fotografiat în timp ce se juca la păcănele. Îmbrăcat în uniformă, tânărul angajat al Ministerului de Interne s-a postat în fața unui aparat, de unde nu ar mai fi plecat – conform sursei noastre – timp de patru ore. Nu știm cu certitudine dacă jandarmul se afla sau nu în timpul serviciului, însă imaginea oferită de el este una cel puțin surprinzătoare și ciudată.

Trebuie spus că din ce în ce mai mulți tineri sunt dependenți de jocurile de noroc, cheltuindu-și ultimul leu la păcănele. Doar în Găești s-au înființat, în ultima perioadă, foarte multe săli de jocuri, care sunt pline ochi de clienți. ”Microbul” nu-i ocolește – iată – nici pe oamenii legii, care se înghesuie și ei în fața aparatelor care le ”mănâncă” banii. Bârfitorii spun că și polițiști, atât din oraș, cât și din mediul rural, sunt mari jucători la jocuri de noroc.

Suntem convinși că Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița va dispune măsurile care se impun în acest caz și așteptăm un punct de vedere oficial din partea acestuia.

2-1

Share This: