Klaus Iohannis îl ironizează pe Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a spus că s-a încercat UCIDEREA sa: ‘Are fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator’

Președintele Klaus Iohannis a declarat, înainte de a intra la ședința Biroului Executiv al PNL, care are loc la Sibiu, că Liviu Dragnea ”are fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator”.

Întrebat dacă a primit informații în ceea ce privește o tentativă de asasinat a președintelui Camerei Deputaților, Iohannis a răspuns: ”Nu am auzit niciodată despre aşa ceva. Dar, cum s-a vehiculat la televizor, mi s-a părut că omul deja are fricile, obsesiile şi coşmarurile unui dictator.”.

Întrebat, de asemenea, dacă se referă la Liviu Dragnea, Iohannis a răspuns afirmativ.
Liviu Dragnea declara că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetățeni străini venind în România cu acesta scop, la inițiativa unui om celebru în lume.

“Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazați la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine- n.r.)”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Președintele PSD spunea că știe cine e în spatele acțiunii, dar nu a făcut public numele.

“Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Știu că s-a cercetat, mai departe nu știu. Da, dar nu pot să spun asta (cine i-a plătit – n.r.). Da, un om foarte celebru în lume. Nu, nu mă gândesc la el (Soros – n.r). El se gândește la mine”, a mai spus Dragnea.

sursa:stiripesurse.ro

Share This: