LAURA CODRUTA KOVESI, atacata de serviciile de informatii ale EVREILOR!

Laura target…(unde-i Florian să mă aresteze pentru antisemitism?)

Misiunile informative preced acțiunile operative – de ce vrea Mossad-ul să o termine pe Laura Codruța Kovesi? Legăturile mafioților evrei cercetați de DNA duc (și) către Moscova…
Cuilbul de viespii s-a activat. Reamintesc un articol scris de mine în urmă cu jumătate de an. Despre mafia evreiească și despre extraordinarul curaj al procurorilor DNA de a se lua de cea mai a dracului Mafie de pe Planetă, nu doar din România.

”Se sparge Nucleul Mafiei Năstase – Ilici – Israel?

Aparent zilele astea a avut loc cea mai tare lovitură a DNA din ultimii ani, atac asupra nodului de Rețea ce unește mafia evreiească, clanurile țigănești și kaghebiștii din servicii – punctul de rupere, târfa lui Năstase și a Mafiei evreiești…”

Mafia a trecut la acțiune

O echipă a Mossad mascată sub acoperirea unei firme de hackeri a trecut la acțiuni de supraveghere, penetrare a cercului de familie și de apropiați ai șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, acțiuni de intimidare și amenințare a ”obiectivului” și a apropiaților săi.
Operațiuni ce fac parte din First Level.
Când se ordonă o misiune cu certitudine se stabilește și un Plan Operațional, cu etape și parcurgere graduală.
Deocamdată s-a aplicat soft power – dar la cât de uriașe sunt interesele puse în joc și la ce oligarhi, moguli și criminali internaționali sunt implicați în Dosarul deschis de Laura Codruța Kovesi este de așteptat și urmarea.

Abia acum se developează un fapt cert – toate măscările și mizeriile aruncate în cârca șefei DNA de o Haită ce are la vîrf personaje dintre cele mai variate, de la Traian Băsescu la Elena Udrea, jigodiile de la Luju agenția infractorilor, plus ventilatoarele de rahat ale Antenelor care au tocat-o sistematic pe Laura Codruța Kovesi trebuiesc privite în cu totul alt cadru. Cel mai strident comportament și mai condamnabil, în opinia mea, aparține lui Traian Băsescu. Ale cărui legături cu mega mafioți evrei nu sunt deloc o taină, dimpotrivă s-a afișat cu ei și a lucrat direct cu ei. Vom mai vedea în perioada următoare ce surprize mai scot la iveală Panama Leaks și Dosarele DNA pe tema asta.
Deocamdată a intervenit DIICOT, care anchetează patru cetățeni israelieni cadre ale Mossad pentru spionarea comunicațiilor și tentative de compromitere a Laurei Codruța Kovesi, procurorul-șef al DNA.
Doi dintre suspecți, Dan Zorella și Avi Yanus, foști ofițeri de informații, sunt co-fondatori și directori executivi ai firmei israeliene de investigații private Black Cube, companie în care a activat Meir Dagan – fost director Mossad (spionajul israelian) în perioada 2002-2011, un dur.
Mafia se pare că are suport instituțional greu.

Scurt istoric – de la Ilici încoace

Mafia evreiească nu lucrează de azi de ieri în România și de la bun început a fost așezată pe poziții de către Moscova. Prima mișcare din decembrie 1989 i-a adus în prim plan pe artiștii dezinformării pe TVR din 89, Stark si Brates – cel care l-a indrodus opiniei publice pe Ion Iliescu, triumfător – omul providențial, cică, Salvatorul Național – apoi la braț cu Ilici au apărut Brucan și Petre Roman. Toți cei menționați fiind ruso-evrei aparținători pe linie de familie sau direct Serviciilor rusești sovietice.
Au urmat un puhoi nesfarsit, Soros adus de braț de Ion Iliescu și Brucan, apoi apare pe lângă Petre Roman și tema aurului de la Roșia Montană, via Frank Timiș, rapid piata imobiliara din România a devenit monopolul unor firme evreiești și rusești, armamentul românesc este ciordit de gașca lui Shimon Nahor (fost Herşcovici) – viceamiral al armatei israeliene, care din 1993 a continuat în România traficul de armament, via general maior Florentin Popa de la comanda Direcţiei de Înzestrare a Armatei (poate îi revine o parte din memorie pe tema asta lui Florin Ghiulbenghian) după trecerea în adormire a reţelei Nasser a lui Măgureanu, alături de lt.col. Hary Ene de la SRI şi Kuki Borislavski – consilier al ministrului Apărării Victor Babiuc, cumnat al lui Petre Roman – cel care a dirijat minerii în facultatea de Drept să ne rupă nouă, golanilor legionari oasele că am îndrăznit să strigăm public în Piața Universității că Ilici și toată Haita sunt de la KGB.
Deficitul major de apărare al României pe direcția Est a fost generat de o afacere perfectată de însuşi şeful Directorarului de Securitate al Ministerului Apărării din Israel, Eliezer (Eli) Pincu, evreu născut la Galaţi, care a reușit desfiinţarea ultimelor două brigăzi de rachete operativ tactice cu rază medie de acţiune (ROT) tip SCUD, Volhov sau rachete AA tip Neva de la Tecuci şi Ineu, sute de rachete îmbunătăţite de specialiştii români şi capabile să poarte focoase nucleare sau chimice.
Rachetele au fost cărăbănite în Israel, via portul Constanța gheșeftul a fost de vreun miliard jumate de dolari, iar lucrarea s-a avizat sub ministeriatul lui Gheorghe Tinca la Apărare și a lui Talpeș la SIE. Uite așa am rămas cu praștii, după cum se plângea Băsescu peste ani, cu lacrimi de crocodil, lui Gittenstein, bunul prieten al pămpălăului de Geonă, beizadeaua de general KGB crescut de Edgar Bronfman si Alfred Moses, cei care il numeau pe tatal lui Geoana generalul 2 la suta, deoarece isi tragea procentul din banii varsati de evrei catre Ceausescu, pentru a mijloci uschirea acestora la mai bine, la capitalism si papa bun, dupa ce tot neamurile lor au transformat Romania in lagar de concentrare, dupa 1945.
Miliardarul american Edgar Bronfman, conducea Wal-Mart Foundation, detinea Seagrams și Universal Pictures, Polygram Records – unul dintre cei mai bogați oameni din lume, iar în organizatia masonica strict evreiasca – B’nai B’ rith – Bronfman, alaturi de un alt apropiat al lui Geoana, Alfred Moses, fost sef al American Jewish Commitee avea o pozitie importanta ce a servit calității sale politice de sustinator al “democratilor” americani și al stângii laburiste israeliene și de asemene a condus multi ani “Congresului Mondial Evreiesc” pana in 2007, când a ajuns șef Ronald Lauder, patronul lui Adrian Sărbu, pușcăriașul care vroia să ne arunce balconul din Piața Universității în aer, cu dinamită cerută lui stănculescu de generalul Drăgoi de la SRI, tatăl lui Bogdan Drăgoi, tinerelul finanțist drag al lui Băsescu.

Share This: