Ludovic Orban, Inculpat de DNA

Mi s-a adus la cunoștință ca am calitatea de inculpat, adică s-a pus in mișcare acțiunea penală. S-a dispus măsura controlului judiciar”, a precizat Ludovic Orban la ieșirea din sediul DNA.

Prim-vicepreședintele PNL a precizat că nu poate face publice mai multe detalii legate de dosarul în care este cercetat, însă a precizat că își retrage candidatura la Primăria Capitalei.

„Nu mai candidez pentru Primăria Capitalei”, a adăugat Ludovic Orban.

UPDATE– Prim-vicepreședintele PNL Ludovic Orban s-a prezentat luni la sediul DNA din Capitală. Întrebat dacă se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei, Ludovic Orban a declarat: „Să nu ne grăbim”.

Prim-vicepreşedintele PNL a precizat că nu știe în ce calitate a fost invitat la DNA, menționând că este vorba despre „o invitație”, nu „o citație”.

„Nu îmi este teamă, am în spate 25 de ani de carieră în viața publică în care nu am fost niciodată nici măcar bănuit de implicare în vreo faptă de corupție, în care am respectat legea și în care tot ce am câștigat am câștigat pe munca mea”, a declarat Ludovic Orban la intrarea în sediul DNA.

 

 

Share This: