Piedone, mesaj pentru cei care îi contestă candidatura la primărie

Cristian Popescu-Piedone le transmite celor care îi contestă candidatura la Primăria sectorului 4 că, într-o zi, adevărul va ieşi la lumină, iar atunci aceştia ar putea să regrete modul în care s-au raportat la el, 


”În ceea ce-i priveşte pe cei care mă contestă, este dreptul lor. Le spun doar că, într-o zi, adevărul va ieşi la lumină şi sper că vor avea conştiinţa necesară să regrete modul în care s-au raportat la mine”, a scris Piedone pe Facebook.

El s-a arătat emoţionat de modul în care l-au primit oamenii, la ”o banală vizită în piaţă”.

”M-a emoţionat astăzi (n.r. – vineri), la o banală vizită în piaţă, să văd că oamenii sunt alături de mine, că tot ceea ce am făcut în sectorul 4 a contat într-adevăr pentru ei. Chiar dacă poate părea doar o vorbă mare, de campanie, sprijinul dvs mă onorează şi mă motivează să lupt mai departe. În ultimele luni, mulţi aşa-zişi prieteni au uitat că exist. Să fie sănătoşi! Mie îmi bucură inima mai tare când necunoscuţii îmi strâng mâna şi mă încurajează!”, a spus acesta.

Judecătoria sectorului 4 discută sâmbătă contestaţiile depuse de mai mulţi supravieţuitori de la Colectiv împotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la funcţia de primar.

Share This: