Pietro Scepchin: Asociatia Mic News a donat alimente in judetul Arges de peste zece mii de euro.

Autor: Adriana Senchevici, Video: George Bradea,

Saracii din Comuna Căldăraru, primesc, in perioada Sfintelor Paste, putina atentie din partea celorlalti, cadouri date din suflet care sa-i aline, fie si pentru cateva zile, viata grea in care se zbat. In Duminica Mare, in jurul orei 12, va fi servita o masa cu fasole si carnati, cozonac si oua rosii, actiunea fiind sponsorizata prin contributia Sponsorilor Asociatiei MicNews De aceasta masa vor beneficia oamenii sarmani, dar si oricine va veni in zona. “Vor fi in jur de 200 de portii, spune Mihai Căldăraru (foto jos), presedintele Asociatiei Mic News

 

Sunt bineveniti la aceasta masa toti cei sarmani. Intr-un fel este totusi trist sa vezi cum din ce in ce mai multi pensionari, alaturi de oameni ai strazii, nu isi mai permit o masa calda. Pentru ei trebuie facut mai mult. Unora dintre oamenii saraci, varstnici si bolnavi, fara adapost sau privati de libertate, copiilor orfani si celor cu dizabilitati le-au fost pregatite cateva surprize, completeaza Marcu Andrei, vicepresedintele asociatiei Mic News.

 

 

Cadourile oferite de Echipa Asociției MicNews.ro miros a cozonaci pufoși și a voie-bună în case. Sunt oameni care zumzăie pe străzi ca albinele și caută deja cadouri de Paste. În nebunia sărbătorilor pascale, să nu uităm să le zâmbim necunoscuților, să nu lovim cu vorbe grele și să dăruim bucurie oriunde am merge. De fapt, cred că despre asta este vorba. Despre cum să fim mai buni, cum să facem gesturi mici cu semnificații mari, sustine Maria Voicu, secretar general

Anul acesta, Asociatia Mic News si-a depasit limitele. Consider ca suntem “calici”, nu ne oprim deloc, vrem sa ajutam din ce in ce mai multi oameni. Anul acesta am reusit sa comvingem mai multi oameni de afaceri sa intoarca societatii o mica parte din ceea ce societatea le-a dat. In felul acesta, am reusit sa cumparam alimente, dulciuri si fructe famililor nevoiase in valoare de peste 10 mii de euro. De asemenea, in actiunea din judetul Arges au fost mobilizati aproximativ 50 de voluntari, dar si preotii din Comune., sustine Pietro Scepchin.

La sfarsitul, campaniei Pietro Scepchin, le-a promis mai multor preoti, ca daca v-or reusi sa scoata minorii din barurile unde sunt “pacanele” si, v-or reusi sa-i convinga sa mearga la scoala, Asociatia ii va sustine pe copii cu alimente si rechizite.

Info: “Informaţiile publicate de medianewspress.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor și atrage consecințele prevăzute de aceasta.”

Share This: