Prefectul Capitalei, reactie, in cazul ABUZURILOR de la Game World Bucuresti Mall.

Autor: Cristina Soare

In urma cu cateva saptamani Asociatia Gameslot, trimitea catre mass- media un comunicat prin care arata atrocitatile la care sunt supusi clientii operatorului Game World Bucuresti Mall. Acest demers a avut loc datorita ,,picaturii” care a umplut paharul, hartuirea presedintelui Gameslot.

 Intr-un document, aparut in mass- media semnat de Prefectului Capitalei, Speranta Cliseru, (foto jos),   se arata ca respunde la acest  comunicat de presa.

 

Privitor la  pozitia Prefectului Capitalei, reprezentantii Asociatiei Gameslot sustin ca este o eroare din partea prefectului. Continutul acelui mail, era un comunicat de presa, in care intr-adevar se facea referire la un eveniment, nu tocmai placut, petrecut la Game World Bucuresti mall si care il viza pe un membru al Asociatie Gameslot. mai exact pe presedintele Gameslot, Dl. Pietro Scepchin,  si nicidem o petitie. Din punctul nostru de vedere, acest document semnat de prefectul Capitalei este o gafa, peste care trecem cu vederea, sustine Mihai Caldarau Vicepresdintele Gameslot.

Game World, campionii abuzurilor !

Game World  Bucuresti Mall , a devenit foarte cunocut in Bucuresti, si datorita numeroaselor abuzuri pe care le face, fata de propri clienti. Potrivit lui Pietro Scepchin, Presedintele Asociatiei Gameslot, peste 500 de clienti ai acestui operator au facut obiectul  hartuirilor verbale sau fizice in ultimi 3 ani.

 

Share This: