Președintele Asociației MicNews.ro Mihai Căldăraru și Secretarul General Marcu Viorel Andrei, l-au însoțit pe Moș Crăciun, și a oferit daruri copiilor

Moș Crăciun a poposit în aceste zile   în  Comuna Petrechioaia, și în Comuna Pantelimon din Județul Ilfov. Așa cum era de așteptat, sacul plin  cu daruri a ajuns la cei mai nerăbdători și anume copii. Unii s-au pregătit special pentru a-l întâmpina și alături de părinți au pregătit program de colinde, și chiar urături.

Moș Crăciun după ce a ascultat colindele și programele artistice a oferit cadouri. Sacul moșului a fost suficient de încărcat pentru că a avut ajutor din partea Președintele Asociației MicNews.ro Mihai Căldăraru și Secretarul General Marcu Viorel Andrei și a Primo Prod SRL, Târgul de Produse Tradiţionale de Lângă Facultatea de Agronomie, prin reprezentantul său legal domnul Petre Dan, Hofigal S.A, Echipa Radio X-PLOSION ROMANIA, prin reprezentantul său legal domnul Bucur Florian, ODS Otical Disc Solutions, prin doamna Mihaela Ciurei, domnul Prună Ştefan Cornel, Agent Principal al Secției 8 Poliție, DezvaluiriBiz.ro, TradeMedia.ro, și DePrahova.ro.

 

Share This: