Presiuni mari pe poliţiştii care investighează moartea lui Bogdan Gigină: Dezvăluiri din anchetă

Ies la iveală amănunte şocante din ancheta “Bogdan Gigină”. Se pare că poliţiştii care au investigat cazul au avut parte numai de probleme. Aceştia acuză faptul că au primit nu mai puţin de trei controale după finalizarea anchetei.

Primul control a inceput la aproximativ o saptamana dupa ce Senatul i-a ridicat, la inceputul lunii februarie, imunitatea lui Gabriel Oprea. Politistii trimisi in control i-ar fi intrebat pe anchetatorii din cadrul serviciului omoruri de ce au efectuat verificari la evidenta populatiei in cazul Bogdan Gigina, din moment ce acesta era mort. Acest tip de intrebari au fost calificate cel putin ciudate de politisti, avand in vedere ca verificarile la evidenta populatiei in astfel de cazuri ar fi impuse de procedurile legale.

Al doilea control, in desfasurare, ar fi venit de la Politia Capitalei, si vizeaza organizarea, planurile de munca etc. Politistii pun aceste controale in legatura faptul ca ancheta in dosarul Bogdan Gigina a decurs “asa cum trebuia”. Acestia spun ca, in ultimii trei ani, din toate dosarele de omoruri, toate au fost solutionate. Dintre tentativele de omor, din 220 au fost sau sunt in curs de solutionare 219. Politistii mai spun ca au fost solutionate dosare din 1998, rezolvate la vremea respectiva prin clasare.

Politistul Bogdan Cosmin Gigina, in varsta de 28 de ani, a murit in data de 20 octombrie 2015 dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Stirbei Voda din Capitala. Politistul asigura fluidizarea traficului pentru coloana oficiala a lui Gabriel Oprea.

Share This: