PROGNOZA METEO pentru WEEKEND. Vreme instabilă de Florii în Bucureşti

Meteorologii anunţă vreme instabilă în următoarele zile. De Florii vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. 

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Vremea se schimba in Capitala, dupa soarele de ieri instabilitatea atmosferica se accentueaza, norii se inmultesc seara tarziu si mai ales noaptea şi vor fi condiţii pentru averse şi descărcări electrice. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări şi averse, posibil însoţite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Si aici se raceste, temperatura maximă va fi de 16…17 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI LUNI. Instabilitatea atmosferică se va menţine şi vor fi averse, posibil descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade.

În ţară

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. În regiunile din jumătatea vestică a ţării şi la munte, cantităţile de apă vor fi mai însemnate.Vremea va deveni în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi după-amiaza și noaptea in zonele de munte şi în sud-vest şi pe arii restrânse în restul teritoriului.

Izolat, cantităţile de apă vor putea fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13..14 grade in nordul litoralului și 24 de grade in sudul Munteniei.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Floriile vin cu vreme în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în regiunile din jumătatea vestică a ţării şi la munte, unde cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

Izolat va cădea grindină. Spre sfârşitul nopţii, în zona montană înaltă, precipitaţiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime, în scădere faţă de cele din intervalul precedent în majoritatea zonelor, vor fi cuprinse între 13 grade in estul Transilvaniei şi cel mult 20..21 de grade in estul Moldovei.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va menţine în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice în majoritatea zonelor ţării. La munte, precipitaţiile vor fi mixte, iar în zona înaltă vor predomina ninsorile. Izolat, cantităţile de apă vor fi însemnate şi se menţin condiţii de grindină. Vântul va sufla cuintensificări în Oltenia, nordul Moldovei și izolat în Dobrogea și Câmpia de Vest.

Temperatura aerului, în scădere accentuată în regiunile din jumătatea nordică a ţării, va avea maxime cuprinse între 6 grade în nordul Moldovei și 19..20 grade în Lunca Dunării.

TENDINTA

PROGNOZA METEO MARTI. Va mai ploua pe arii relativ extinse in jumătatea estică a tarii si doar izolat in celelalte regiuni iar in zona montană înaltă, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă, apoi, pana la inceputul weekendului viitor ploile sunt mai putine si vor cadea mai ales in orele dupa-amiezelor.

 

Share This: