Programul ,,Jucatorul Responsabil’’ derulat de Asociatia Gameslot ar putea intra in bancile din Romania din acest an.

Autor:Cristian Dumitru

Vesti bune de la Asociatia Gameslot. Cu totii stim ca nu putine au fost cazurile in Romania in care angajati ai bancilor, au sustras diverse sume de banii din banci in mod fraudulos cu scopul de ai folosi la jocurile de noroc.

Asociatia Gameslot, singura organizatie din Romania care se ocupa cu apararea drepturilor consumatorilor de jocuri de noroc, a hotarat sa ia atitudine si sa stopeze acest fenomen.

In prezent, lucram la un proiect, unic in lume, destinat angajatilor din institutiile financiare de prevenire a infractionalitatii. Campania de prevenire a infrationalitatii economice, este destinata angajatilor cu putere de decizie si acces facil la banii companiilor in care lucreaza. Pentru inceput ne-am indreptat atentia catre Banca Transilvania, pentru ca aici avem cazuri concrete, in care angajati ai acestei institutii, s-au folosit de banii bancii, in mod nelegal, pentru a juca la jocurile de noroc, sustine Pietro Scepchin, presedintele Asociatiei Gameslot.

Echipa de campanie va fi compusa  din psihologi, avocati specializati in drept penal, cat si un specialist in educatie financiara. In cadrul campaniei, noi nu le spunem oamenilor sa joace sau sa nu joace la jocurile de noroc. Pana la urma este decizia fiecaruia.  Scopul campaniei este de a informa corect, asupra consecintelor si de a prevenii infractionalitatea, spune reprezentantul Gameslot.

Personal am cerut sponsorizare de la Banca Transilvania  pentru acest proiect si ma bucur ca angajatii bancii au salutat initiativa mea. Practic, banii din sponsorizare se vor intoarce tot la banca finantatoare  sub forma de servicii catre proprii angajati, subliniaza Pietro Scepchin

Share This: