Salvamontista bătută de interlopul Palesică nu și-a mai retras plângerea. Bărbatul va rămâne în arest

Sorin Palesică, interlopul care a snopit în bătaie o tânără salvamontistă în stațiunea hunedoreană Straja nu scapă de arest. El a rămas după gratii, după ce femeia nu şi-a mai retras plângerea, iar magistraţii Judecătoriei Petroşani au decis începerea judecării acestuia. Primul termen va fi pe 12 aprilie, potrivit MicNews.ro

Instanţa din Petroşani a hotărât începerea judecăţii lui Sorin Palesică. Interlopul a fost arestat pe 10 februarie, după un scandal imens provocat într-un local din Staţiunea Straja. Atunci, el a bătut crunt o salvamontistă şi a agresat alte două persoane aflate în bar.

Salvamontista a vrut iniţial să îşi retragă plângerea, însă în final nu a mai făcut-o şi este, în continuare, parte vătămată în dosar. Instanţa a fixat primul termen de judecată pentru 12 aprilie. Miruna Inel, în vârstă de 21 ani, a fost bătută de Sorin Palesică în timp ce se afla la o petrecere privată în barul din Straja. Tânăra a ajuns la spital, în stare de inconştienţă. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale localului.

Share This: