Salveaza Craciunul copiilor care nu-si permit sa viseze la cadouri in aceasta iarna. Afla aici cum

Articol scris de: Violeta Narcis

E vremea cand visurile copiilor se implinesc, asa ca oricine doreste poate sa fie Mos Craciun.

Pe site-ul micnews.ro  s-au adunat pana acum scrisorile a peste 200 de fetite si baieti, fara posibilitati. Isi doresc lucruri simple, frumoase, pe care cineva cu suflet, sa le implineasca.

Ioana,  are cinci ani si a auzit de Mos Craciun la televizor. Pana acum insa “batranul cu barba alba”, cum ii spune ea, nu a venit cu daruri in niciun an.

“As vrea sa imi aduca o papusa si imbracaminte si dulciuri”

Familia Maruntelul,  abia a reusit sa o trimita la scoala cu ajutorul Asociatiei MicNews.ro . Fata invata foarte bine si a pregatit o poezie pentru ziua in care il va vedea pe Mos.

“Daca vrei sa fi mai bun / Fi si tu azi Mos Craciun / Fa un vis sa straluceasca / Si un copil sa zambeasca!”

Alti 200 de copii care provin din orfelinate, centre maternale sau familii fara posibilitati asteapta un dar cat de mic. Daca vrei sa fii tu Mosul, Asociatia MicNews.ro  si MediaNewsPress.ro au  construit impreuna locul in care dorintele celor mici pot fi implinite: micnews.ro

Apasam butonul “Vreau sa fiu Mos Craciun” si neinscriem apoi cu contul de Facebook, https://www.facebook.com/amicnews/   acceptam sa posteze in locul nostru si apoi introducem cateva date, numele, telefonul, adresa de e-mail si cautam copilul caruia vrem sa-i fim Mos.

Dupa care ori trimitem prin curier cadoul catre adresa la care apare copilul, ori mergem personal sa-l daruim.

Dupa ce am daruit, apasam “cadoul a fost trimis” ca sa stim ca acea lista sa nu o mai primeasca si alt voluntar.

Tot pe site-ul “micnews.ro “, dar de data aceasta in partea dreapta putem inscrie un copil care isi doreste un cadou.

“Rugamintea noastra este sa nu abuzezi de aceasta pagina si sa nu adaugi copii in gluma sau care cer cadouri cu valori exorbitante. Sa ramanem impreuna in limitele bunului simt si sa facem o fapta buna!”,spune Mihai Caldararu, Presedintele Asociatiei MicNews.ro .

Campania ”Fii Moș Crăciun” va dura pana pe 31 decembrie.

Share This: