Senzational: Ruleta R8 de la Alfastreet rezistenta la pumni si picioarele Romanilor !?

Autor:Pietro Scepchin,

Nu este ruleta electronica in Romania care sa nu fi incasat macar un pun sau un picior din parte unui jucator furios care a pierdut. Potrivit anchetei jurnalistice realizate de Media News Press, se pare, ca modelul R 8 de la Alfastreet este cel mai agresat produs din gama acestui producator care din analiza noastra, se pare ca este si lider pe piata din Romania.

Ruleta electronica model R 8 este produsa de producatorul Suedez Alfastreet Gaming Instruments si vanduta in Romania  prin intermediul ALFASTREET TRADE SRL. Game World Romania Srl, Max Bet Srl, Cardinal Entertainment Srl, fiind doar 3 dintre clentii alfastreet .

Potrivit producatorului, acest model R8 caruia i se mai spune si regina ruletei, probabil pentru viteza cu care reuseste sa genereze profit pentru organizator,  este de 3 pana la 5 ori mai profitabila decat o ruleta live, pentru cel care o detine evident, nu pentru jucator.

Violenta aduce profit  !

Alfastreet  vinde si  inchiriaza  rulete electronice, pe langa asta  asigura si partea de service. In foarte multe dintre cazuri, contra cost, mai ales cand interventia sa este necesara din cauza unei terte personae. Odata cu numarul pumnilor dati de Romani in acest produs creste si cifra de afaceri a companiei. In ultimi 5 ani compania, aproape ca si-a dublat cifra de afaceri. Potrivit surselor noastre, printre componentele inlocuite de Alfastreet Trade Srl, monitoarele si tastaturile se afla  in topul componentelor care fac obiectul unor agresiuni fizice.

In lipsa unor masuri de prevenire a dependentei de joc de noroc, astfel de companii precum cea de mai sus, va face casa buna cu profiturile in timp ce mii de Romani se nenorocesc in casinouri.

Share This: