Senzational: Sotiile policicienilor au pensi mari !

nicolae vacaroiu principal

 

Media News Press va spune ce pensii au sotiile celor mai puternici oameni din Romania. Unele sunt mai mici, altele mai mari, insa femeile nu au grija zilei de maine.

Marilena, sotia lui Nicolae Vacaroiu, presedintele Curtii de Conturi a Romaniei, are o pensie frumusica, iar veniturile femeii in aceasta privinta le depasesc pe cele ale sotului. Marilena Vacaroiu incaseaza lunar 3863 lei, adica 46.356 lei pe an. Femeia are o pensie mai mare si decat cea a sotului, Nicolae Vacaroiu incasand lunar 3087 lei.

Marilena Vacaroiu
Marilena Vacaroiu

Potrivit ultimei declaratii de avere, presedintele Curtii de Conturi are un salariu anual de 133091. Fostul prim-ministru si sotia sa au cinci terenuri in diferite zone ale tarii, dar si trei case – un apartament in Poiana Tapului, o casa de vacanta in Stefanesti (Arges) si o locuinta in Bucuresti.

 Nina Iliescu, 10.600 lei

Nina si Ion Iliescu

Potrivit ultimei declaratii de avere a lui Ion Iliescu din 2008, Nina, sotia fostului presedinte al Romaniei, avea o pensie anuala in valoare de 10.600 de lei. Ion Iliescu incasa insa 33.000 de lei. Fostul presedinte preciza ca detine un apartament in Capitala, de 156 mp, cumparat in 1996. Iliescu si sotia sa nu aveau conturi bancare.Sotia lui Isarescu are o pensie modesta

isarescu

Desi multi s-ar fi asteptat ca Elena, sotia lui Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, sa aiba venituri mari, aceasta are o pensie de 641 de lei pe luna. Potrivit declaratiei de avere a lui Mugur Isarescu,  femeia are o pensie modesta si incaseaza lunar aproape 700 de lei.  Elena, care are doi copii cu Mugur Isarescu, a realizat anul trecut si venituri in valoare de 5.100 lei din activitati agricole.

Elena Isarescu alaturi de sot si de cei doi copii
Elena Isarescu alaturi de sot si de cei doi copii

De asemenea, i-au mai intrat in buzunar 93.6 lei, suma reprezentand dividende din actiunile de la o firma.
Sotii Isarescu detin un teren agricol si unul intravilan la Silistea Snagovului, dar si un teren in Dragasani, Valcea.16.000 de lei pe an

 

Valer Dorneanu
Valer Dorneanu

Sotia lui Valer Dorneanu, judecator al Curtii Constitutionale, are o pensie anuala de 16.000 de lei. Judecatorul are doua terenuri in judetul Harghita si alte doua, detinute impreuna cu sotia, in judetul Braşov. Dorneanu este totodată proprietarul unui apartament in Bucuresti, precum si a unei case de vacanta in Sacele, Brasov. (B.G.)

Share This: