Senzational ! Strigatul disperat al “Floricicai Dansatoarea” ! D-na Gabriela Firea va rog frumos ajutati-ma macar cu o camaruta!

Autor: Mihai Caldararu

Surpriza astazi la redactia Media News Press. Florea Dragomir cu numele de scena Floricica Dansatoarea  ne-a calcat pragul.  Desi pe facebook pare  o persoana plina de viata, fericita, implinita, ba chiar instarita, astazi intr-un interviu acordat in premiera Media News Press, Floricica Dansatoarea ne-a povestit povestea ei cutremuratoare de viata care a socat o tara intreaga.

 

Nemultumirea  Floricicai Dansatoarea a fost aceea ca  pe filmarea realizata   de Sfantul Ioan, a avut doua milioane de vizualizari care acum nu mai apar nicaieri, mai mult decat atat, aceasta sa plans ca anumite personae i-au creat conturi false pe youtube .  In acest sens,  echipa de IT-isti din cadrul redactiei Media News Press i-a creat, la cerea ei,  un cont pe Youtube.

D-na  Gabriela Firea va rog frumos ajutati-ma macar cu o camaruta! Acesta a fost strigatul disperat al Floricicai Dansatoarea catre primarul Capitalei, Gabriela Firea.

In prezent, Floricica locuieste intr-o locuinta, sociala data de Primarul sectorului 6, D-nul Gabriel Mutu care este valabila doar pentru 2 ani.

 

Cu lacrimi in ochi ia implorat pe reprezentanti municipalitati sa ii dea macar o camaruta de lemn unde sa isi poata pune capul si sa aibe siguranta ca nimeni nu o da afara.

Am ramas surprins pana astazi cand am cunoscut-o. Floricica Dansatoarea, in realitate este un om amarat, un om care traieste din ajutoare sociale, un om cu un suflet si un caracter deosebit. Este regretabil ce se intampla pe facebook, m-am uitat si eu la comentari. Multumirea pe care o primeste Floricica din partea fanilor pentru faptul ca ii binedispune prin dansurile ei, sunt jigniri, ori ea nu merita asta. Astzi nu am vrut sa danseze. Noi la Asociatia Mic News suntem specializati in a ajuta oameni, iar doamna a venit la noi ca sa o ajutam si promit ca v-oi face tot cea ce tine de noi ca sa o ajutam, a declarat Pietro Scepchin managerul Media News Press la finalul interviului.

 

De asemenea, cei care doresc sa o ajute pe Floricica Dansatoarea cu bani, pot dona in contul personal deschis la BCR: RO31RNCB0066152340940001 Dragomir Floarea BCR

Share This: