SOC! Torok Attila(OTTO), managerul Game World in stare de lesin dupa ce a creat panica la EAE 2018.

Autor: Gheorghe Cristian,

Incident fara precedent anul acesta la Entertainment Arena expo 2018. Desi nimeni nu se astepta la asta, managerul Game World Bucuresti Mall, Attila Torok (otto), a reusit sa creeze un haos total.

Deranjat de faptul ca la acest eveniment se afla si Presedintele Asociatie Gameslot, Pietro SCEPCHIN, acesta a informat agenti de paza, in mod gresit si intentionat  cum ca Presedintele Gameslot s-ar pregatii de un ,,mic protest”, in incinta Romexpo. In acel moment toate fortele de ordine au luat de buna informatia furnizata de Attila Torok si  s-au mobilizat in vederea evacuarii Presedintelui Gameslot din incinta salonului expozitional.

In vederea clarificarii situatiei, Presedintele Gameslot a cerut sa stea de vorba cu organizatorii evenimentului pentru clarificarea situatiei. Pana intr-un final, organizatorii Entertainment Arena  Expo si-au dat seama ca informatia furnizata de Torok Attila (otto) este doar o ,,fumigena de toamna” si i-au permis din nou acesul lui Scepchin in centrul expozitional.

Managerul Game World Bucuresti Mall, in stare de lesin !

Suparat ca organizatorii evenimentului nu au ,,muscat”‘ din pacaleala, si ca i-au permis din nou accesul lui Pietro Scepchin in targul expozitional,  managerului de la Game World i sa facut brusc rau, se facuse negru la fata de suparare. Sensibil din fire, Piertro Scepchin ia rugat pe agentii de paza, sa ii ofere un pahar de apa. Totodata acesta nu a ratat momentul si la ironizat pe Attila Torok, ,,Unde dracu se crede asta, la Game World de imi da el mie interdictie, asta a confundat Romexpo cu Game World, cred ca i-ar trebuii o pereche de ochelarii, a sustinut Pietro Scepchin

Pietro Scepchin interzis la seminarul Joc Responsabil.

Din pacate, rautatea lui Torok Attila nu sa rezumat doar in al aluga din targul expozitional. Lui Pietro Scepchin i sa ingradit si acesul  la seminarul Joc Responsabil,  pe alelasi motiv, un ,,mic protest”.

Din pacate am ramas urat surprins, nu ma asteptatam la asa ceva. Tot ce vedeti astazi la Game World Bucuresti Mall, e facut la propunerea mea. Probabil, ca doar atata la dus mintea pe Otto. Domnul asta nu a miscat un deget pana sa intervin eu, in ceea ce priveste jocul responsabil. Game World este cel mai responsabil operator si datorita mie.  Eu nu aveam de gand sa fac niciun protest, fie el mare sau mic, ba din contra, eram pregatit sa fac noi propuneri pentru imbunatatirea programului si mai vroiam sa fac si niste propuneri de modificare legislativa. Eu de fel nu sunt o persoana agresiva, nici verbal nici fizic, dar când te lovesti de astfel de mizerii, pentru ca altfel nu le poti numii, e normal si firesc sa reactionezi. Eu am incercat sa obtin o pozitie si de la Dan Iliovici, vicepresedintele Asociatiei Joc Responsabil, acesta a spus ca habar nu are de aceasta interdictie, a declarat Presedintele Gameslot, Pietro Scepchin la iesirea din centrul expozitional.

 

Informaţiile publicate de MEDIANEWSPRESS.RO pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor și atrage consecințele prevăzute de aceasta.

Sursa foto: casino-magazin.ro

 

Share This: