Sorin Constantinescu: Asta e sfarsitul industriei jocurilor de noroc in Romania. Gameslot: Va ajutam sa carati aparatele.

La foarte scurt timp de la publicarea proiectului de OUG, privind modificarea unor taxe, publicat pe site-ul Ministerului de Finante, Sorin Constantinescu, Presedintele Asociatiei Cazinourilor din Romania, a inceput sa tune si sa fulgere in toata mass-media, amenintand statul, ca incepand de la 1 ianuarie 2019 toti operatori vor inchide.

Marea surpriza a operatorilor, a venit tocmai din partea proprilor clienti ( jucatorii) care si-au manifestat bucuria pe retelele de socializare, la aflarea vesti ca operatorii v-or pleca singuri.

Nici Asociatia Gameslot, care reprezinta interesele consumatorilor de jocuri de noroc, nu a stat deoparte in aceasta perioada.

Pietro Scepchin- Sursa foto, facebook

Potrivit unei scrisorii deschise, adresate Guvernului Romaniei, Gameslot saluta noile reglementari, care potrivit Ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, ar urma sa intre in viguare, incepand cu 1 ianuarie 2019.

Mai mult decat atat, Pietro Scepchin, Presedintele Asociatie Gameslot, sustine in scrisoarea deschisa ca le va pune la dispozitie  operatorilor, 100 de voluntari, sa le care aparatele, numai sa plece de pe piata din Romania.

Redam mai jos, scrisoarea deschisa, asa cum a fost ea transmisa mass-mediei cat si Guvernului Romaniei.

,,Scrisoare deschisa, adresata Guvernului Romaniei, Ministerului de Finante si Operatorilor de Jocuri de Noroc.

  Asociatia Gameslot, organizatie non-guvernamentala, ce apara interesele consumatorilor de jocuri de noroc, si cel mai implicat ONG din domeniul jocurilor de noroc, SALUTA intentile Ministerului de Finante cat si cele ale Guvernului Romaniei de modificare a unor legii privind impozitarea operatorilor de jocuri de noroc.

 Pe site-ul Ministerului de Finante a aparut un proiect de OUG, prin care Guvernul doreste sa modifice printre altele, taxele si impozitele care se aplica pariurilor si jocurilor de noroc.

Asociatia Gameslot apreciaza foarte mult intentile guvernului de a pune mai presus interesele cetatenilor  Romaniei fata de  interesele multinationalelor.

Din pacate, operatorii de jocuri de noroc, prin Sorin Constantinescu, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri, dar nu numai,  duc in mass-media, o ampla campanie de manipulare, sustinand faptul,  ca daca se introduc aceste taxe, 3% pe incasari in land based ( nr. agentiile stradale) respectiv 5% in online, industria va da faliment si 50.000 de oameni vor intra in somaj, IN CONDITIA IN CARE Romania se afla pe locul 2 in lume privind deficitul de personal.

Asociatia Gameslot, le transmite operatorilor de jocuri de noroc, ca nu ii obliga nimeni sa stea pe o piata „neprofitabila”.

Nu va comvine, puteti pleca. Nu va tine nimeni cu forta.

Vestea venita de la Sorin Constantinescu, cum ca operatorii de jocuri de noroc, incepand cu data de 1 ianuarie 2019, isi v-or inceta activitatea, daca v-or intra in viguare noile masuri,  a venit cu o foarte mare bucurie catre consumatorii de jocuri de noroc, majoritatea dintre ei exprimandu-si sentimentele de  bucurie pe retelele de socializare.

Asociatia Gameslot, spera ca Sorin Constantinescu, sa se tina de cuvant si, la 1 ianuarie 2019 sa inceapa sa isi stranga toate aparatele.

Mai mult decat atat, Asociatia Gameslot, in semn de multumire pentru ce vrea sa faca Sorin Constantinescu ( sa inchida salile de jocuri), vine in sprijinul operatorilor, indiferent de asociatia din care fac parte, cu 100 de voluntari pe care asociatia ii va pune la dispozitia operatorilor cu scopul de ai ajuta sa isi straga aparatele.

Asociatia Gameslot, face orice efort, numai sa plece de pe piata din Romania. Prin modul lor de promovare, nu au facut decat sa saraceasca populatia si sa isi umple proprile buzunare de bani.

Gameslot, reaminteste guvernantilor ca intentia cetatenilor Romaniei de a fi interzise jocurile de noroc este de 83 % la nivel national, prin urmare orice actiune in defavoarea operatorilor, de catre Guvern sau alte institutii ale statului, se bucura de sprijinul societati.”

 

Presedinte: Silvian Pietro SCEPCHIN,

 

Share This: