Subiecte fierbinti si investigatii de anvergura, in MediaNewsPress, revista lansata recent

Revista MediaNewsPress a fost lansata sub patronatul Asociatiei MicNews, organizatie infiintata in 2013 si inregistrata la Judecatoria Sectorului 4.

Avand un tiraj lunar de 10.000 de exemplare distribuite in cinci tari (Romania, Italia, Olanda, Germania si Republica Moldova), revista propune spre lectura subiecte de actualitate, investigatii, dezvaluiri, cazuri sociale, paparazzi si sport.

Cele mai noi stiri ale momentului sunt prezentate in cadrul revistei MediaNewsPress de mai multi voluntari care provin din casele de copii.

Revista ii are in componenta pe Mihai Caldararu – fondator, Maria Voicu – vicepresedinte, Marcu Viorel Andrei – secretar general, Narcis Violeta – editor sef si Adriana Senchevici – director general.

Asociatia MicNews, din cadrul careia face parte revista MediaNewsPress, sprijina in mod direct copiii aflati in dificultate, care provin din familii defavorizate, orfelinate si scoli pentru copii cu dizabilitati.

Jurnalistul Mihai Caldararu, care este si fondator al Asociatiei MicNews, a crescut intr-un centru de plasament, lucru care nu l-a impiedicat sa faca ceea ce ii place: sa relateze despre problemele sociale pe care oamenii le intampina si nu numai.

Mihai Caldararu a mai lucrat in trecut pentru postul de televiziune OTV – reporter protectie sociala, dar a avut si slujbe care nu au legatura cu jurnalismul. A fost bucatar – spalator de vase, inspector resurse umane, a lucrat in curatenie si, de asemenea, pentru Asociatia Liga Nationala si Internationala pentru apararea drepturilor omului, filiala Sector 3.

Share This: