Tânăr bătut pentru că fuma pe terasa unui bar din Iași

Un tânăr de 19 ani din Iași susține că a fost bătut de bodyguard-ul unui bar pentru că fuma pe terasa din fața localului.

Victima susține că a mers, vineri seară, împreună cu un prieten, la un bar din centrul orașului. La un moment dat, a ieșit afară să fumeze. Pentru că în fața barului în care se afla era amplasată o copertină, a mers pe terasa localului învecinat, la fel ca și alți fumători, susține acesta.

Patronul restaurantului în fața căruia a ajuns tânărul nu a fost însă deloc încântat, așa că a trimis bodyguard-ul să îi disperseze pe fumători.

Apare o namilă și vine si mă trage. Îmi dă câteva palme peste spate, peste umăr. M-au luat pe sus, m-au trântit de pământ. Parcă eram jucăria lui, parcă se antrena cu mine, a povestit victima pentru MicNews.ro

Tânărul spune că s-a refugiat în mașină, unde i s-a făcut rău. A sunat-o pe mama sa, care a ajuns în scurt timp la fața locului și a chemat o ambulanță.

L-am găsit, abia mai putea să vorbească, plin de sânge, și a zis ca a fost bătut în față la berărie, pentru că fuma, a povestit femeia reporterilor.

Băiatul a primit îngrijiri din partea medicilor, după care a mers la poliție, unde a depus plângere pentru agresiune.

 

Share This: