VIDEO: Peste 1500 de cadouri de Crăciun au ajuns la persoane defavorizate în cadrul campaniei ” Fii Moș Crăciun”

Autor: Mihai Caldararu,

Românii au dat dovadă de sensibilitate și dărnicie şi au făcut daruri şi cei care, de altfel, nu au un venit substanţial. Deseori, mai multe persoane au adus cele necesare unui singur pachet, adică rechizite, jucării, produsele de igienă, haine şi dulciuri. Astfel, cele 300 de pachete au rezultat din dărnicia a cel puţin 700 de persoane.

Majoritatea cadourilor, adică o treime au fost donate exclusiv copiilor defavorizate din Judeţul Ilfov. O altă categorie care s-a putut bucura de cadouri de Crăciun sunt cei peste 20 de familii care au o condiție materială și financiară precară, majoritatea având și ei, la rândul lor, copii. Persoanele care și-au petrecut Crăciunul în spitale, respectiv copii și adulți care trăiesc cu o dizabilitate au fost surprinși în total 15 la sută din cadouri. Datorită generozităţi extraordinare, 250 de famiili şi peste 100 de vârstnici au primit câte un cadou în cadrul acţiuni.

În acţiune au participat în mod activ: Mihai Căldăraru, Președintele Asociaţiei MicNews, Marcu Viorel Andrei, Secretar General al Asociaţiei MicNews, Târgul de Produse Tradiţionale de Lângă Facultatea de Agronomie, prin reprezentantul său legal  domnul Petre Dan, Hofigal S.A, Echipa Radio X-PLOSION ROMANIA, ODS Otical Disc Solutions, prin doamna Mihaela Ciurei,  domnul  Pruna Stefan Cornel, Agent Principal al Sectiei 8 Politie,  DezvaluiriBiz.ro, TradeMedia.ro, și  DePrahova.ro.

 

Share This: