VIDEO: Teroare într-o comună din Călăraşi. Ţiganii agresivi au devastat primăria

sursa/marinbadea.ro

Un scandal în toată regula s-a derulat la Primăria Gălbinași. Primarul Paul Radu și asistentul social Mihaela Medeleanu au fost agresați fizic de 4 cetățeni. Este vorba de numiții Toma Gheorghe, Toma Elvis Marian și Toma Fernando, Toma Lucica.

500 de lei pentru feșe sterile

Scandalul a avut loc în această dimineață. Inspectoratul Județean de Poliție Călărași, prin insp. pr. Ramona Tudor, ne confirmă incidentul: “Am demarat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate”, ne-a spus aceasta. Un birou a fost devastat. Au fost sparte mai multe calculatoare. Cei patru au năvălit în biroul asistentei sociale, solicitând un ajutor social de urgență, în sumă de 500 milioane. Mihaela Medeleanu ne spune că Primăria Gălbinași acordă și ajutoare sociale de urgență, dar mai ales în caz de deces, suma maximă fiind de 1.000 lei. Motivul este unul uluitor:

Toma Elvis Marian a fost operat de apendicită, iar acum a venit la Primăria Gălbinași să solicite bani, pentru a-și cumpăra algocalmin și comprese sterile. Asistentul social Mihaela Medeleanu s-a ales cu înjurături, a fost îmbrâncită, are bluza ruptă și a primit și câteva palme. Abia când scandalul a degenerat a intervenit și primarul Paul Radu, care nu a știut de incident decât în momentul în care biroul asistentei sociale a început să fie devastat. La acest moment, lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași derulează cercetări la fața locului.

Share This: