„Vine un hot”. Incatusat si BATUT de politisti pentru a nu-l deranja pe Tariceanu

Articol de: Mihai Caldararu,

Un pensionar din comuna Pestisani spune ca a fost incatusat si batut cu picioarele de politisti  pentru ca a dorit sa se intalneasca cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Barnatul intentiona sa i se planga in legatura cu retrocedarea unui teren.

„Eram in fata la Obstea Pestisani. A dat telefon directorul Poenaru si au venit sa ma ia. Mi-au spus sa merg cu ei, dar nu am vrut. Am vrut sa stau sa vina domnul Tariceanu si sa-i spun ofurile mele: ‘Vine un hot la un hot!’.

Nu am vrut sa merg. Mi-au pus mainile la spate si mi-au pus catusele si au vrut sa ma bage in masina. Dadeau cu picioarele in mine, politistii, in spinarea mea. Am stat cu catuse in sediul politiei cam o jumatate de ora.

Am un dosar bagat la Obstea Pestisani, de 38 de hectare, pe care nu mi l-au rezolvat. Strabunicul meu a intrat in mormant fara un picior, din 1916, a luptat pentru pamant, si eu nu am dreptate acum. Nu au fost violent, nu am vorbit urat. Nu l-am jignit pe directorul Obstii, pe Poenaru, care e cu ALDE acum, doar atat i-am zis ‘Vine un hot la un hot!’. Atat i-am zis, nu l-am injurat. O jumatate de ora m-au tinut in sectia de politie, cu catusele“, a povestit barbatul.

Share This: