Ziarul MicNews.ro va împlini 6 ani! de existenţă

Articol realizat de : Mihai Căldăraru, 
 

Motiv de bucurie şi de mândrie, în acelaşi timp, pentru publicaţia noastră. ziarul MicNEWS. Va împlini 6 ani de existenţă,

De-a lungul anilor, echipa de jurnalişti de la MicNEWS s-a dovedit a fi una dintre cele mai profesioniste din România. Dovadă şi publicul numeros câştigat de noi în cei 6 ani de existenţă. Seriozitate, credibilitate, incisivitate şi nu în ultimul rând – obiectivitate au fost întotdeauna valori fundamentale ale jurnalismului făcut în redacţia ziarul  MicNEWS .

La 6 ani de existenţă, MicNEWS  înseamnă astăzi un ziar ce apare în formă tipărită, dar şi o puternică platformă online.

De pe site-ul www.micnews.ro se pot procura în orice moment al zilei informaţiile esenţiale pentru locuitorii din Bucureşti cât şi din România  astfel încât ziarul  MicNEWS  a devenit parte a vieţii multora dintre noi.

Ziarul  MicNEWS promite să rămână un ziar de încredere pentru Bucureşteni şi să facă în continuare o presă obiectivă, asumându-şi – ca şi până acum – un rol important în dezvoltarea societăţii din România. La 6 ani de existenţă, ziarul  MicNEWS  le mulţumeşte tuturor cititorilor săi cărora le promite că şi de acum înainte vor avea în ziarul MicNEWS un ziar de încredere.

Share This: